Sitehistoriek

2008

Onze website is ontstaan in juli 2008. Dit is een jaar na het ongeval van mijn vader Dirk Nelis, die werkte als chauffeur bij Voeders Scherrens te Wingene, maar door een werkongeval, is hij verlamd van zijn navel tot beneden. Hij zit nu in een rolstoel en gaat nu zo door het leven.
Het doel van Trucks4Life is, wij zijn er voor u! De bezoeker hun mening is belangrijk en ideeën zijn altijd welkom. Ook insturen van foto's en video's is mogelijk

In de tijd van zijn revalidatie heeft hij veel nieuwe mensen leren kennen. Samen doen ze aan sport en reacreatieve bezigheden. Dit kost allemaal geld en hierbij steunt Trucks4Life een deel met sponsering door middel van winst van onze verkoop van onze webshop.

Hier vind u enkele foto's van de vrienden in actie

Intussen raken we meer en meer bekend dankzij de sociale media (facebook, twitter, ...)

in 2011

hadden mijn pa en mezelf de mogelijkheid om dankzij Volvo Trucks Belgium, hun fabriek te bezoeken.


Ook kwamen we voor het eerst op het nieuws dankzij een trucks4life lid die in het nieuws kwam met een reportage over oostblokchauffeurs die hier in belgië bij belgische chauffeurs aan wanpraktijken werken.

En ons eerste bezoek aan Kleyn Trucks in Nederland.
Zo bouwden we méér en méér sociale contacten op.

eind 2011 besloot me vader mijn droom te verwezelijken. Het zat al jaren in mijn gedachten om een scania 143 streamline v8 te kopen. Na het lang zoeken op internet had ik ééntje gevonden. Die in goeie staat was en goed van prijs. En zo ging een droom in vervulling.

Zo begonnen we aan ons opbouwproject scania 143 streamline

2012

Eindelijk na maanden wachten voor alles klaar te krijgen en wettelijk inorde, kunnen we in juni 2012 beginnen met onze eerste truckshows in belgië en nederland. Ook Frankrijk komt aan de beurt.

Het speciale van allemaal is: mijn vader vergezelt me ook op de shows. Ik behaalde mijn C en vakbekwaamheid al. Ik plaats hem zelf met wat hulp in de scania. Hij blijft ook overnachten op de shows weliswaar in het onderste bed.

Het is ook een soort van reclamestunt voor onze website!

 

2014

XXX

2015